keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kirppislöytöjä

Olen vuosien varrella ostanut varmaan suurimman osan vaatteistani kirppareilta tai muuten käytettynä. Hurahdin kirppareihin alunperin joskus lukioikäisenä - silloin lähemmäs 15 vuotta sitten kirpparit eivät olleet samalla tavalla suosittuja kuin nyt ja olinkin kirpparivaatteineni hieman outolintu kaveripiirissäni.

Opiskeluaikoina tuli haalittua kirpparilta paljon niitä parin euron ostoksia kun halvalla sai, mutta viime aikoina olen tullut aika nirsoksi ja harkitsevaksi kirppariostostenkin kanssa. Kun vaatekaapin sisältö on tarkoitus pitää kurissa, ei sinne oikein mahdu edes niitä edullisia ostoksia, jos ei niille ole oikeaa käyttöä.

Tällä kertaa ajattelin näyttää muutamia kirppariostoksiani, joista olen tykännyt. Nämä kaikki on ostettu Relovesta, joka sijaitsee Töölöntorin nurkalla. Olen aiemmin liikkunut säännöllisesti sillä suunnalla, jolloin tuli usein poikettua Relovessa ohikulkumatkalla. Relovesta saa muutes myös lounasta ja muuta pientä purtavaa, joita myös suosittelen!


Musta nahkainen pikkulaukku on lähes jokapäiväisessä käytössä. Minulla oli ennestään Marimekon pikkulaukku rannehihnalla, mutta kaipasin laukkua, jonka voi heittää olan yli ja kädet jäävät vapaiksi. Tämä on siis löytänyt paikkansa, vaikkei ollutkaan tyyliltään ihan sitä, mitä alunperin etsin.


InWearin tummansininen untuvatakki pääsee taas käyttöön, kun ilmat tästä alkavat lämmetä. Takki on melko ohut, joten se ei toimi yksinään talvipakkasilla. Olen käyttänyt tätä talviulkoilussa kuoritakin alla.


Odotan, että pääsen ottamaan tämän Boomerangin vaaleanpunaisen puuvillaneuleen käyttöön, kun sää lämpenee ja uskallan luopua merinovillakerroksista.


Musta Calvin Kleinin pitsitoppi on uusin löytöni, joka on ollut vasta muutaman kerran päällä. Tämä on samalla ensimmäinen merkintä tämän vuoden vaatebudjettiin, 8 euroa käytetty.

Mikä on teidän suhtautumisenne kirppareihin? Oletteko tehneet hyviä löytöjä viime aikoina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti