keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Itsetehty vaaleanpunainen kaulahuivi

Täytyy alkuun tunnustaa, että en ole mikään superinnokas neuleharrastaja, mutta välillä iskee äkillinen innostus tehdä jotakin itse. Viimeisimmäksi iski inspiraatio neuloa vaaleanpunainen pehmeä kaulahuivi. Langaksi valikoitui Puno Gepard -alpakkalanka, jonka ostin ohikulkumatkalla Snurresta. Langan koostumus on 68 % alpakkaa, 10 % merinovillaa ja 22 % polyamidia.

Teen yleensä tämän tyyppiset neuleet fiiliksen mukaan ilman varsinaista ohjetta: luodaan silmukoita sopivalta näyttävä määrä ja neulotaan niin pitkään kuin lankaa riittää tai huivi muuten näyttää tarpeeksi pitkältä. Tein tällä kertaa huivin ihan perinteisellä "aina oikein" -neuleella, eli aloittelijankin on superhelppoa tehdä samanlainen! :) Lankaa tähän kului yhteensä 4 kerää. 

Viime aikojen aurinkoiset pakkaskelit ovat vaatineet pukeutumaan lämpimästi, mutta samalla olisi kiva tuoda pukeutumiseen jo vähän keväisempää sävyä. Tämä vaaleanpunainen alpakkahuivi tuokin uutta ilmettä muuten melko tylsäksi käyneisiin talviasuihin. :)


Vaaleanpunainen itsetehty kaulahuivi ainaoikeinneuletta

PS. Iines on tehnyt huivin samasta langasta, joten jos innostuit huivin neulomisesta, niin voit käydä kurkkaamassa vaihtoehdon myös Iineksen blogista.

2 kommenttia: