maanantai 27. elokuuta 2018

Kesän mekkolöytö omasta kaapista



Tänä kesänä helle on hellinyt välillä tuskaksi asti. Palelen helposti, joten olen usein käyttänyt kesälläkin pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita. Tämän kesän lämpimät säät saivat sulatettua syväjään sormistani ja varpaistani, joten kaivelin kaapista kesävaatteita käyttöön.

Yksi tämän kesän uusvanha lemppari on ollut musta rimpsumekko. Mekko on alunperin siskoni, mutta jotenkin ajautunut minun kaappiin jo vuosia sitten. Mekko on Vero Modan ja sillä on ikää jo vähintään 10 vuotta. Kyllä ne jotkut ketjuliikkeiden vaatteetkin kestävät ja kestävät - vai onko tämä vain tehty niin sanottuun vanhaan hyvään aikaan...?

Olen joskus ihaillut ihmisiä, jotka eivät erityisemmin välitä trendeistä ja tykkäävät pukeutua miten lystäävät. Nyt olen hoksannut, etten taida itsekään enää seurata trendejä senkään vertaa kuin joskus aiemmin, tai en ainakaan koe tarvetta pukeutua trendien mukaan. Sen sijaan pukeudun niihin omasta kaapista löytyviin lempparivaatteisiin.

Tarkkailen toki muita ihmisiä ja ihmisten pukeutumista, ja joskus nappaankin jonkin pienen idean sovellettavaksi omassa pukeutumisessa. En ole koskaan ymmärtänyt ajatusta, että uutta sesonkia varten pitäisi laittaa koko vaatekaappi uusiksi. Tyyliä saa tarvittaessa päivitettyä vanhoja vaatteita uudella tavalla yhdistelemällä, yksittäisellä uudella asusteella tai vaatekappaleella tai sitten muokkaamalla vanhoista vaatteista uutta.

Minulla on itseasiassa melko paljonkin 5-10 vuotta vanhoja vaatteita käytössä, enkä ajattele, että ne olisivat erityisen vanhoja. Mikä on sinun vanhin edelleen käytössä oleva vaate?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti