sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Tiedän jo, mitä laitan päälle

Etenkin neuleiden osalta olen pyrkinyt tekemään pitkäikäisiä ja laadukkaita hankintoja. Viileinä vuodenaikoina erityisesti erilaiset merinovillaiset neuleet ovat suosikkejani. Jostakin syystä ne 5+ vuotta vanhat neuleet alkavat olla hieman parhaat päivänsä nähneitä siistimpää toimistopukeutumista ajatellen.

Ehdin jo pidempään haaveilla kotimaisten vaatemerkkien neuleista. Tutkin ja vertailin valikoimia, jolloin katse kohdistui erityisesti Alpaan. Neuleet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Suomessa ja Liettuassa. Alpa kertoo neuleissa käytettävän alpakan villan tulevan Perusta vastuullisilta reilun kaupan toimijoilta.

Tilasin Alpalta tummanharmaan Drizzle-neuletakin. Neule oli sillä hetkellä loppu varastosta, joten sitä saikin useamman viikon odotella. Kun neule saapui minulle, vastasi se odotuksia tai jopa ylitti ne.

Neule on ollut minulla nyt pari kuukautta ja päässyt käyttöön jo monta kertaa. Erityisesti silloin, kun töihin tai muualle tarvisi jotakin siistimpää, tämä neule on sopinut ratkaisuksi. Neuleen hinta (189 euroa) hieman kauhistutti tilatessa, mutta toisaalta neule vaikuttaisi olevan kyllä laadukkaasti valmistettukin. Alpa tarjoaa -10%-alekoodia uusille uutiskirjeen tilaajille, joten sitä kannattaa pitää silmällä.

Mainitaan tässä lopussa vielä, että kyseessä ei ole yhteistyöpostaus tai maksettu mainos. Tuote on täysin omilla rahoillani ostettu ja haluan käyttää tämän postauksen ihan vain mieluisan tuotteen esittelyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti