maanantai 5. helmikuuta 2018

Kasvojen puhdistaminen liinalla


Ostin siskolleni joululahjaksi pussillisen luonnonkosmetiikkaa. Ostamistani tuotteista yksi oli sen verran houkutteleva, että ostin itselleni samanlaisen testiin. Kyseessä on ihonpuhdistukseen käytettävä musliiniliina.

Kasvoille levitetään puhdistusaine ja sen jälkeen kasvot käydään kostealla liinalla läpi pyörivin liikkein. Pakkauksen mukaan liina käy kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Itse olen sen verran herkkänahkainen, etten ihan päivittäin ole uskaltanut liinaa käyttää, vaan käytän sitä kerran-pari viikossa, jolloin se minun ihollani vastaa kevyttä kuorintaa.

Liina on valmistettu luomupuuvillasta ja sen voi pestä 40 asteessa pesukoneessa ja tarvittaessa desinfioida keittämällä. Olen toistaiseksi pessyt liinaa välillä käsin oliiviöljysaippualla, kun se ei oikein sovi mihinkään käyttämääni pyykkikoneelliseen.

Olen nykyään aika laiska kokeilemaan uusia kosmetiikka-/ihonhoitojuttuja, mutta tämä musliiniliina oli ihan mielenkiintoinen uusi tuttavuus, joka todennäköisesti jää käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti