sunnuntai 10. helmikuuta 2019

10 vuotta sitten

Äskettäin on Facebookissa ja blogeissa pyörinyt haaste 10 vuotta vanhoista profiilikuvista. Kirjoittelin blogia jo 10 vuotta sitten, blogin painottuessa silloin pääasiassa päivän asu -kuviin ja muihin tyylijuttuihin. Ajattelinkin soveltaa tätä haastetta niin, että kurkataan millaisia kuvia minusta on vuodelta 2009.






Tavallaan asuissa on jotenkin samanhenkinen tyyli, kuin miten pukeudun nykyäänkin. Asujen perusväreinä on mustaa ja harmaata, joskus saattaa jokin yksittäinen muun värinen vaate eksyä mukaan. Tyyliini on kuulunut tuolloin ja kuuluu edelleen eräänlainen tyyleillä leikittely ja eri tyylien kokeilu. Nykyäänkin omaa tyyliäni voivat olla ihan yhtälailla mekot ja korkonilkkurit ja sitten seuraavana päivänä taas huppari ja tennarit.

Toisaalta 21-vuotiaan ja 31-vuotiaan tyylissä on eroavaisuuksiakin, en esimerkiksi välttämättä enää lähtisi noin lyhyessä hameessa ihmisten ilmoille, etenkään keskellä kirkasta päivää. :D Asuissa oli tuohon aikaan enemmän myös rokkityttövivahteita, jotka ovat karsiutuneet vuosien varrella vähemmäksi. Mielenkiintoinen osa tyylievoluutiotani on muutes ollut, että tässä välissä aloitettuani ensimmäisissä oman alani töissä, yritin välillä pukeutua siistimmin ja aikuismaisemmin. Nykyään taas voin mennä töihin melko rennossakin asussa, joitakin yksittäisiä poikkeuspäiviä lukuunottamatta.

Rokkitytöllä oli rikottu polkkatukka, jonka väri vaihteli jossakin mustan ja violetin välillä. Joskus noihin aikoihin sainkin sitten hiusten kotivärjäyksestä allergisen reaktion, jonka jälkeen värjäilin hiuksiani vielä muutaman kerran kampaajalla ja sen jälkeen on menty ihan omalla värillä.

Muistuuko teillä mieleen jotakin erityisiä tyylijuttuja 10 vuoden takaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti