sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Kuulumisia ja syksyisiä ajatuksia

Täällä ollaan taas! Nämä blogi ja IG ovat olleet kyllä säännöllisesti mielessäni, mutta jostakin syystä en ole ollut oikein kirjoittelufiiliksellä viime aikoina. Loppukesä ja alkusyksy ovat kuluneet jotenkin vauhdilla. Töiden ja vapaaehtoistöiden parissa on kaikenlaista kiinnostavaa meneillään, mikä on tehnyt arjesta kuitenkin melko täyttä. Tämän vastapainona olen kokenut tarvetta ottaa aikaa ihan vain olemiselle ja rentoutumiselle.

En oikein ole kovien helteiden ystävä, joten nämä syksyn viilenevät kelit ovat olleet myös mukavaa vaihtelua. Pidän tällaista hieman viileämpää keliä jopa miellyttävämpänä ulkoilusäänä kuin ihan kesäkelejä. Tässä muutaman viikon aikana olen tosin jotenkin lipsunut säännöllisestä ulkoilusta, pitäisi taas ottaa tavaksi, että joka päivä kävisi tekemässä edes jonkin pienen kävelylenkin.

Kävin kesän aikana vaatekaappeja läpi ja otin tässä reilun viikon mittaisen myyntijakson itsepalvelukirpparille. Mielestäni kauppa kävi ihan hyvin, toki jonkin verran tavaraa jäi vielä jäljelle. Saa nähdä, otanko vielä uuden myyntijakson myöhemmin, ainakin astioita ja muita kodintavaroita voisi käydä vielä läpi.

Voisin joku kerta kirjoitella tarkemmin ajatuksiani tavaran karsimisesta ja eteenpäin laittamisesta. Lyhyesti voisin sanoa, että harkitsen nykyään ehkä jopa entistä tarkemmin, että mitä kannattaa laittaa kiertoon ja mitä käyttää itse loppuun. Tarkoituksena on karsia sellaista, mille ei ole käyttöä itsellä. Toisaalta taas esimerkiksi vaatteita minulla on kaapeissa melko paljon, mutta pyrin käyttämään nämä ensisijaisesti itse loppuun ja karsin vain vääränkokoiset ja sellaiset, jotka tuntuvat jotenkin hankalilta käyttää.

IG:ssä on käynnissä taas säästösyyskuu. Itsekin ajattelin taas syyskuussa seurailla kuluja vähän tarkemmin, eli näin jokseenkin laiskana kuluttajana käytännössä en vain osta muuta kuin pakolliset. Katsotaan miten käy! :)

Laitetaan kuvituskuvaksi omenasatoa joltakin aiemmalta vuodelta. Tänä vuonna tuo meidän ainoa omenapuu on ollut taas lähinnä riesaksi, yksi omenakaurapaistos on tehty oman puun omenista ja lisäksi saatiin muutama omena naposteltavaksi, mutta muuten on saanut noita kantaa lähinnä hävitettäväksi.


Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti